lauantai 8. heinäkuuta 2017

Strömforsin Ruukki Picnic ja Porvoon Noark


Kaksi uutta paikkaa. Ruukki Picnicista vinkkasi eräs blogin lukija, ja hyvä vinkki olikin! Siellä oli paljon hienoja harrasteautoja, rockabillyä, ja kaikenlaista nähtävää. Viivin lisäksi Hra Oma Aikakin innostui kovasti kuvaamaan. Ainoa mikä ei oikein ollut mieleen tai oli vähän vaikea ymmärtää, oli se, että ostettuaan rannekkeen Ruukki Picniciin, pitäisi ostaa vielä toinen, jos haluaa mennä rompetorin puolelle. Jäi sitten menemättä tällä kertaa, ja saattoi vähentää rompetorin asiakkaita muutenkin. Siksi ei nyt tullut juttua eikä kuvia siitä. Yksi jonkinlainen "aluepassi" pitäisi riittää siihen, että saa nauttia Ruukin upeasta ympäristöstä ja tunnelmasta.  
[Ruukki Picnic -kuvien jälkeen Noark-kuvat!]
 


Noark Porvoon Ilolassa

Matkan varrella tiellä 170 olevan Noark-pienoismallimaailman ohitse olemme ajaneet varmaan tuhat kertaa, emmekä aiemmin ymmärtäneet pysähtyä - älkää tehkö samaa virhettä! Nyt suosittelemme kaikille lukijoillekin sitä hyväksi taukopaikaksi: sieltä saa sopivaa evästä ja pienoismallimaailmaan kannattaa tutustua! 

Loviisassa oli jotain tapahtumassa myös, tai sitten siellä oli kovin tyylikkäästi pukeutuneita puistovahteja... huomatkaa molemmat ryhmät!


 
...ja Loviisan tyylikkäät rauhanturvajoukot:


1 kommentti:

  1. ruukki picknickissä mekin petyimme siihen että piti vielä maksaa 4e lisää jotta pääsi romutorille, sanoivat että on eri tapahtuma mut olisivat tehneet yhteistyötä ja antaneet rannekkeen ostajan tulla edes puoleenhintaan !!

    VastaaPoista