sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Off topic: Motoristi, taiteilija Seppo Joensuu

Tämä on off topic, vaikka kerrotaan motoristista ja Viivin alastonkuvasta: Seppo Joensuu tekee huikeita taideteoksia käsityönä jyrsimellä koivuvaneriin! Nämä eivät siis ole maalauksia, näitä ei ole tehty cnc:llä vaan ihan käsityönä jyrsimellä puuhun kaivertaen. Ne ovat siis vähän kolmiulotteisia.Seppo otti yhteyttä, että Viivistä voisi tehdä taulun - jyrsimellä! Se oli huikea idea ja ajatus, ja ensin vähän mietitytti ja jännitti, mutta vain hetken: tulos on todella hyvä - niinkuin näköjään kaikissa muissakin tauluissa. Tauluja on tehty ihmisistä, eläimistä, autoista, prätkistä ja vaikka mistä!


Hinnat ovat tapauksesta riippuen alkaen 150 euroa. Kuvat eivät tee oikeutta sille, miltä ne luonnossa näyttävät. Ovat tosiaankin hintansa arvoisia! Jos kiinnostaa, kannattaa mennä tutustumaan lisää Northern Signs FIN Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/Northern-Signs-FIN-125778151306901/ 

Muutakin Northern Signs tekee: "Pääosin puusta tehtyjä erilaisia tuotteita. Muun muassa mainos/sisustuskylttejä. Sekä kylmälaukkuja, pöytiä, tuoleja sekä muuta mukavaa."


Tällainen olisi vaikka upea lahja itselle tai jollekulle. Muistin mukaan hinta oli vain 60 € !


  
 Esimerkkejä tehdyistä tauluista

 Kolmiulotteisuutta


4 kommenttia:

 1. Ovatkohan ne äksien vonkaajat nyt tyytyväisiä bloggauksen loppukuviin vai sittenkään eivät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo..monessa muussa työssä oli näytetty alkuperäiskuvakin, viimeisistä se puuttui :)
   Mutta hienoja ovat kaikki nuo!

   Poista
 2. Ei kyllä ole motoristi vaikka seinän takana moottoripyörä kerho onkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole moottoripyörää tällä hetkellä, mutta on ollut ja tulee taas olemaan sitten kun se taas sopii elämäntilanteeseen. :)

   Poista