sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Stadin Cruising 2020


Heinäkuussa se viimein oli taas, kun korona-aika on ainakin hetkeksi vähän helpottanut: Stadin Cruising. Mittakaava on jotain ihan muuta kuin missään muussa vastaavassa tapahtumassa Suomessa. Pre-Cruisingissa Malmin lentokentällä käytössä olivat laajat alueet ja sää suosi. Ensimmäisen parin tunnin aikana varmaankin tuhat upeaa harrasteautoa (ja muutama ******, jotka tulevat alueelle tavallisilla autoilla - uusi kallis auto ei ole harrasteauto, vaikka olisi mikä) saapui paikalle, ja illan mittaan aina vain lisää. (Hra Oma Ajan kunto ei kestänyt kävellä kuumassa niin pitkään ja Viiviä ahdisti niin suuri määrä ihmisiä näin korona-aikaan eli poistuimme aikaisin, myöhemmin tulleita ei kuvissa näy...)

Selittelyt sikseen, kuvia kaikki ovat tullet katsomaan - näissä kuvissa pieni osa paikalla olleista autoista, olkaa hyvät!Loputon jono harrasteautoja... 
Tälle herralle joku zemppi-palkinto? Paikalle vaikka väkisin... 

Vanha rouvakin paikalla - Malmin kenttähän on korona-aikaan ollut Suomen vilkkain lentokenttä. Aina se on toiseksi vilkkain. 
Moottori takana! Monenlaista ruokakojuakin paikalla Pick me up, pickup! 
Hra Oma Aika ei ymmärrä, miksi sytyn niin pick upeista...

  
 Kuvassa vain pieni osa autoista, kymmenes osa...


 Hra Oma Ajan mukaan moni saattoi missata tämä harvinaisuuden - pidennetty, nelipaikkainen Volvo

Täälläkös se Trumppi on ehdolla... :D  

 Entinen presidentin auto Espoon automuseosta

Tietenkin paikalla myös Viivi II

Toivottavasti moni ymmärsi, ettei tilanne ole vielä ohi. Järjestäjä eli FHRA ymmärsi!


 (Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )

2 kommenttia: