torstai 9. toukokuuta 2024

Stadin Cruising 2024


Toukokuun Cruisingin Pre-Party 

Toisinaan kuulee väitettävän, että Stadin Cruising olisi jollain tapaa erityinen tapahtuma Suomessa, että se muka olisi suurin ja mahtavin lajissaan. Tällaiset väitteet kuitenkin perustuvat lähinnä siihen, että ne ovat totta. Kukapa näinä aikoina uskoisi totuutta, jos se ei ole poliittisesti korrektia tai jos se loukkaisi jotakuta. Loukata saa vain niitä, joilla on väärät mielipiteet. Esimerkiksi sellaiset mielipiteet, jotka vaikkapa pohjautuvat realiteetteihin. sellainen ei ole sopivaa. Tärkeintä on olla ideologisesti puhdas ajatuksiltaan. 

Lähdetään siis siitä poliittisesti korrektista ajatuksesta, että kauniina toukokuisena iltana ei tapahtunut mitään. Ainakaan ei ollut tuhatta epäpuhdasta ajoneuvoa, joilla ajettiin aivan tarpeettomasti. Se ei kuulu ideologiseen totuuteen vaan väärään eli realismiin. Malmin lentokentästäkään ei pidä puhua, koska jos sen säilyttämisestä puhuu, ei ole ideologiassa puhdas vaan yhteiskunnallisesti haitallinen. Aivan kuten eräällä foorumilla tästä blogista kirjoitettiin, koska blogissa oli sanottu "kaunis naispoliisi". Henkilöt, jotka eivät olleet paikalla, kertoivat myös, mitä oikeasti on tapahtunut ja millainen tilanne oikeasti oli. Kysyttiin, haluanko kuulla, miksi blogini on yhteiskunnallisesti haitallinen. En halunnut. Siksi he kertoivat sen kuitenkin.  Ihmiset, jotka eivät ole koskaan tavanneet minua, kertoivat millainen olen ja millaisista asioista minulla on ja ei ole kokemusta. Täysin sopimattomasti nauroin partaani näiden ihmisten dogmaattiselle totuudelle.

Mutta tässä on taas tarjolla yhteiskunnallisesti haitallista tekstiä ja kuvaa, olkaapa hyvä! Luultavasti, tai lähes varmasti, tekin olette yhteiskunnallisesti haitallisia! Voi myös vaatimattomasti todeta, että tässä blogissa ovat kaikkein hienoimmat kuvat pre-partysta, jotka ovat tässä blogissa! Missään tässä blogissa ei ole hienompia kuvia kuin ne, jotka ovat tässä blogissa.Hra Oma Ajan ensimmäisissä häissä hääauto oli täsmälleen tällainen. Auto oli loistava valinta.


Tämä oli vaihtoehtona tämän jutun kansikuvaksi


Kenties jossain oli myös Elsa, vapaana syntynyt?Eräistä syistä johtuen tämä auto on Hra Oma Ajan mieleen ihan erityisesti.
Tuleva cruisaaja?

Joskus näitä olivat tiet ja kylänraitit täynnä. Eivätkö kaikki olleetkaan sinapinkeltaisia?________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )

4 kommenttia:

  1. Eipä käy kiistäminen, onhan tässä varmasti kaikkein hienoimmat kuvat pre-partysta, jotka ovat tässä blogissa. Ovat itse asiassa hienoimmat mitä ylipäätään olen nähnyt, ja ainoatkin vielä.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Tuosta "korrektisuudesta" yksi pointti. Se kannattaa ohittaa ilman kommentteja. Se on jo nyt väistymässä, ja se katoaa sitä nopeammin mitä vähemmän siihen kiinnitetään huomiota.

    VastaaPoista
  3. Hienoja ovat nuo kulkuneuvot ja tuovat esille hienon ideologian!

    VastaaPoista