tiistai 7. toukokuuta 2024

Pieni on suuresti kaunista - Classic Motorshow 2024

Lahden Classic Motorshow on [tähän enemmän positiivisia adjektiiveja kuin lukija jaksaa lukea tai laiska kirjoittaja kirjoittaa]. Konsepti on onnistunut - valtavasti nähtävää sisällä ja ulkona loputon vaihtuva näyttely. Niin hyvä tapahtuma, että tämä viidestoista tapahtuma oli suosittu kuin Viidestoista yö. Yli 20 000 kävijää ei voi olla kauhean väärässä paikassa väärään aikaan. 

Tänä vuonna teemana oli "Pieni on kaunista". No, ehkei se aina ole, mutta suuresti oli pieniä esillä - ja kaikkea muutakin. Mikä sitten on pientä? Vain kääpiöautot? Pieni on suhteellista. Esillä oli fyysisesti pienten autojen ohella myös muun muassa pieniä kuorma-autoja ja pieniä amerikan rautoja. Ja toisaalta kaikkia isoja mielenkiintoisia kulkupelejä alkaen Karl Fazerin Rolls Roycesta, joka oli tietenkin "Fazerin sininen". 

Jollet jostain syystä ole käynyt, niin laita jo valmiiksi kalenteriisi vuoden 2025 toukokuun alku ja seuraa tätä sivustoa. Oli teema mikä vain, niin varmasti on esillä upeaa kalustoa. Vielä pro-tason vinkki: sunnuntaisin on aina vähän väljempää, jollet halua jonottaa.

Mutta lukija ei tullut tänne lukemaan höpinöitä vaan katsomaan kuvia. Mikäli kuvatoiveena olivat vieläpä autokuvat, niin tässä on toista sataa kuvaa - ja silti ne ovat vain mitättömän pieni otos kaikesta. Tällä sivulla ovat kaikkein parhaat tällä sivulla olevat kuvat tapahtumasta! Mikäli toiveena olivat esimerkiksi perhoskuvat, niin niitä kannattaa etsiä jostain perhosblogista.

Mutta laita kommentti, että mikä oli suosikkisi ja miksi? Päivystävä psykologi voi siitä sitten päätellä jotain ja suositella lääkkeeksi seuraavaa motorshowta ensi keväänä!
Mahtava jenkkirauta - dollarihymy kääntää päät!
Kuuden hengen tila-auto. Pientila-auto.


Pienempi maastokuorma-auto

Pikkuauto amerikkalaisittain.


Öky-Bemari, jos iltapäivälehden toimittajalta kysyttäisiin


Lisää öky-BemareitaScanuzuki - järeä ja äreä tankkiauto


Tilkkanen kromia viimeistelee


Karl Fazerin sininen ja Karl Fazerin sininen.
Timo Mäkisen Foordi. Luultavasti ajeltu vain sunnuntaisin kirkkoon hiljaista kylätietä.
Tehdäänkö diili vai soitanko lurituksen viulukotelossani olevalla soittimella?

Laitetaanko standardi vai farkkuversio?Tätä katsellessa nyrjähtävät vähintään silmät elleivät aivot... mutta tämän blogin alkutuotannon erikoisneuvonantaja valisti, että kyse on tarkoituksenmukaisuudesta näkyvyyden suhteenTätä voi jo sanoa pieneksi. Maailman pienimmäksi.
Sitä tyylikkäintä OoppeliaIkea-auto? Kokoa itse helposti kotona
Onko tyylisi pehmonallet vai pääkallot?


Japsistarat - homma on aina Just4Fun!

1100-kuutioinen "Tuutti", aito ja oikea Honda "Tuutti" sekä 50-kuutioinen "Tuutti"

Omistajien helmiä - VW Karmann Ghia oli yleisön suosikki
Lamborghini MiuraAmerikan ja Euroopan versioLegenda Reijo Myllymaa Bemarin osastolla


Joitakin aiempia vuosia:

________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


6 kommenttia:

 1. No onpa upeita kuvia. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Jäi taas tänä vuonna väliin, valitettavasti. Ensi vuodeksi täytyykin laittaa tämä kalenteriin ehdottomasti. Kyllähän tuolla viihtyisi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, näyttely oli hieno ja oli paljon nähtävää niin sisällä kuin ulkonakin. Alkaa olla vaan niin iso tapahtuma, että oli tekemistä löytää parkkipaikkaa mistään lähistöltä, harrasteparkkikin oli kai jo täyttynyt ennen näyttelyn avautumista. No, Lahden kaupunki nettosi hyvin, sen verran parkkipekka kirjoitti sakkoja (nimimerkki katkera turisti :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Suosittelenkin sunnuntaita, jos se sopii aikatauluihin - silloin tapaa olla paremmin tilaa pysäköintipuolellakin

   Poista
 4. Upeita kuvia! Olisi mukavaa päästä paikalle ensi vuonna.

  VastaaPoista