sunnuntai 11. marraskuuta 2012

VMPK:n Rompetori Lohjalla 2012


Eilen piti päästä Japsistarojen perustavaan kokoukseen Lahteen, mutta eipä se sitten onnistunutkaan erinäisten syiden takia. Vaan tänään isänpäivänä oli sentään mahdollisuus kiertää VMPK:n Rompetori Lohjalla. 

Jälleen kerran tarjolla oli runsaasti tavaraa. Hauskinta oli katsoa sellaisia tarvaroita, joiden käyttötarkoituksesta meillä ei välttämättä ollut aavistustakaan, mutta joita joku juuri innoissaan tutki - kenties etsittyään sitä vuosia. 
Kuten aiemminkin, paikalla oli myös pyöriä - toisaalta viimeisen päälle rakennettuja tai museoituja, toisaalta löysin-eilen-aitan-alta -vehkeitä. Näytti siltä, että mitä ruosteisempi kasa oli, sitä onnellisempana joku sitä ulos jo uutena omistajana talutti. Myynnissä oli myös jo aiemmista tapahtumista tuttu V8-moottorinen showpyörä. Kyllä naapurit katsoisivat, kun sillä päräyttäisi postilaatikolle...

Ja kuvathan saa klikkaamalla suuremmiksi.
  - Jee, juuri tätä osaa olen etsinyt?   Tästä Viivi tykkäsi - "Häiriönpoistaja". Sellaiselle olisi kuulemma käyttöä... 


Lumia 920 on ehkä maailman paras älypuhelin tällä hetkellä, mutta nämä ovat silti jotain ihan extraa! Tällainen kännyköiden kanssa työkseen puuhaileva entinen Riihimäen Puhelinkomppanian mies melkein innostui.Viivi tykkää kuplista. Autoina ja kylvyssä.
- Tällä on ajettu vain sunnuntaisin, lähes uudenveroinen peli? 


Moottori on V8. Myynnissä. 
Muovipyörä. 


  
Pihaltakin löytyi museoikäistä kalustoa:


Tässä on asenne kohdallaan (ja järki hukassa? :D ), jos ajamalla tuli! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti