maanantai 22. lokakuuta 2012

Kausi päättyy, ainakin käytännössä

Niin se oli alistuttava ajatukseen, että kausi on päättynyt. Viivi II matkasi talvitalliin lauantaina. Tosin tänään maanantaina olikin yks kaks kuivat tiet ja piti pieni lenkki käydä sitten kuitenkin kiertämässä, ja ehkä vielä joku ihan pieni ajohetki voi jatkossakin tulla. 

Mutta tosiasiassa kausi on päättynyt. Oheisessa videossa on vain kuvia talvitalliin siirtymisestä ja musiikki on sitä haikeinta lajia, mitä mieleen tuli. Sellaiset ovat fiiliksetkin. 

Mutta koko talvea ei Viivi II tallissa ole. Saksasta on tulossa taas kaikenlaista varmuuden vuoksi ja tarkoitus on, että Prätkäpajassa kone avattaisiin täysin ja tarkistettaisiin kaikki. Miksikö? Koska koneessa (eikä missään muussakaan) tunnu olevan mitään vikaa. Se on hiljaisuutta ennen katastrofia...? :D  No, oikeasti haluan vain varmuuden, että kaikki on kohdallaan, koska ei ole ihan täyttä varmuutta, milloin vanha rouva on saanut viimeksi muuta kuin perushuoltoja. Ei ainakaan kahteen-kolmeen vuoteen. Katsotaan sitten, mitä löytyy... ja mitä ehkä pitää jostain tilata, Se onkin ainoa hyvä puoli talvessa. Ei kesällä olisi malttanut viedä Viivi II pitkäksi aikaa huoltoon, kun se aina vaan toimii paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti