lauantai 12. lokakuuta 2013

Vuohijärven kierros

Pari hiljattain tehtyä ajelua osui Lahden-Heinolan seudulle (Heinolassa jyrää? ja Lokakuu, mutta kausi jatkuu hienossa kelissä + Off topic: American Style Diner) ja saimme palautetta, että Vuohijärvi olisi pitänyt kiertää - jokainen siellä päin asuva motoristi sen lenkin tietää. No, lokakuu lähestyy puolta, mutta ajokeli oli aivan mainio eli eikun takaisin ja kiertämään tuo lenkki.

Pääkaupunkiseudulta sinne voi tietenkin ajaa montaa eri tietä, mutta linjalla Pukkila - Artjärvi - Jaala on sen verran kivoja teitä (useitakin eri vaihtoehtoja), että sitä kautta (taas) ajelimme.


Ja kyllä, Vuohijärvi kannattaa käydä kiertämässä. Enimmäkseen asvaltti on hyvää, mutta paikoin on routa kiukutellut sielläkin päin sen verran, että aika inhottavia kuoppia ja töyssijäkin on tietyissä kohdissa. Yhtä ei Hra Oma Aika huomannut ja niin vaan hyppäsi mutkassa Wagner ilmaan ja Viivi satutti selkänsä. Nyt tiedämme myös, missä on Muumilaakson päiväkoti!

Paluumatkalla söimme jälleen hieman Lahden yläpuolella olevassa American Style Dinerissa (Pika Kievari - juu, kirjoittavat sen tosiaan erikseen) ja todella hyvää olivat Bluecheese Burger ja Chicken Burger.


Rehellisyyden nimissä on todettava, että seitsemän tuntia tässä mainiossa lämpimässä lokakuisessa ajokelissä... jäädyttää luut eli suoraan tallista saunaan!Pukkilasta Artjärven kautta Jaalaan:Tehtävä: etsi kuvasta kissa!


Vuohijärven kierros etelästä pohjoiseen ja sitten länteen kohti Heinolaa:

American Style Diner (Pika Kievari) pihalla oli Wagnerin lähisukulainen:
4 kommenttia:

 1. Nyt vain odottelemme nahkahousu yms. kuvia viivistä!
  Eihän sitä kissaa voi tuolta kuvasta löytää kun se on kameran takana! :)
  Kiittäen ja kumartaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kissa on keskellä olevan koivun edessä...

   Poista
 2. Kyllähän se ajon jälkeen näillä keleillä alkaa jo sen verran viluttamaan että on mukava mennä mennä saunaan lämmittelemään....taisi kuvaaja lämmetä ilman löylyjäkin ;--) Hienoja syyskuvia olette saaneet taas kerättyä kertomukseen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaja ei vain oikein voi mennä saunaan seuraksi...

   Poista