torstai 1. syyskuuta 2016

Turku Kustom Show

Muutamakin kesäreissu on tänne blogiin laittamatta, kun on näitä tällaisia tapahtumia, jotka pitää tuoreina saada julki - vaikka tämäkään ei tullut ihan "tuoreena"... Odottamassa on Lappia&Jäämerta, Nauvoa, mökkeilyä, itää ja länttä ja retkiä sun muuta. Mutta tulevat sitten tänne blogiin kun tulevat...

Turku Kustom Showssa on esillä rakenneltuja, ennen 1964 valmistettuja autoja, rakenneltuja moottoripyöriä ja kustomfillareita. Porista on lyhyempi matka Turkuun kuin Helsingistä eli ajoimme ensin perjantaina kaatosateessa sinne. Tai Hra Oma Aika sanoi Viville, että Helsinkiin on ehkä tulossa sadetta, mutta Porissa on hyvä sää. Tavallaan se oli totta, mutta eipä hän sitten maininnut, että melkein koko matkalle oli vesisateita tarjolla. 200 kilometriä vesisateessa ja tuloksena Viivi oli pikkuhousuja myöten aivan litimärkä! 
No, Porissa oli aika hyvälle ruoalle ja kuumalle suihkulle, ja iloisessa seurassa nahkahameen halkiokin repesi tuplaksi! 

Aamulla vaatteet olivat melkein kuivia. Kasitie on ehkäpä tylsin tie koko Suomessa, joten ajoimme pikkuteitä Ulvilan kautta Kokemäelle. Yleensä ajamme aina Kokemäenjoen pohjoispuolta ja sitä on syytä suositella kaikille, mutta tällä kertaa vaihteeksi ajoimme eteläpuolta. Kokemäki on kaunista ja hoidettua taloista teihin, mutta ennenkuin Ulvilasta sinna saakka pääsee, on nähtävillä vähän liikaa kurjistuvaa maaseutua.

Kokemäeltä etelään kohti Säkylää on kivoja teitä. Koukkasimme myös Köyliönjärven jäätä tarkistamaan ja kyllä se niin on, ettei Lalli ole sinne ketään piispa Henrikiä voinut tappaa. Ei siellä mitään jäätä ole!

Sen jälkeen tie 204 vie Turun porteille paljon mukavammin kuin viereinen Ysitie. Turussa olikin sitten ensin ihasteltavaa näyttelyvieraiden autojen kohdalla, kunnes pääsimme näyttelyalueelle. Valtavan iso näyttely se ei ole, mutta riittävän iso ja upeita autoja, prätkiä ja fillareita! Paikalla oli tietenkin myös yksi VVM:n auto ja muutamia jäseniä paikalla - ihanaa aina tavata meille tärkeitä ihmisiä!

Kotiin kiersimme hiukan rannan kautta Kemiö-Perniö-Kisko, mutta koska ne tiet on kuvattu jo esimerkiksi >tässä<, niin ei nyt niistä kuvia.
Turussa Samppalinnassa
 
8 kommenttia:

 1. Komeita laitteita ja upea Viivi, Aijai! :)

  Vaan mikä ihme on tuo ajettava alumiinikupu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, Honda luki kyltissä, mutta mikä lie malli ollut alunperin! :D

   Poista
 2. Komeita kuvia taas kerran.
  Jätitteko sen yleisön motskariparkin kokonaan kuvaamatta?
  Siellä oli kymmeniä hienoja pärriä näyttelyn ulkopuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa juu, missattiin se alue... Ekaa kertaa paikalla, niin ei tiedetty... :(
   Tultiin eri suunnasta ja kun tuo alue hoksattiin, se oli jo tyhjenemässä...

   Poista
  2. Hienoja kuvia, kiitos taas! Kuinkas tuo linssi on ensimmäisessä Viivi-kuvassa noin strategisesta kohdasta "höyrystynyt"? ;) Taitaa olla sensorin sormet pelissä :)

   Poista
  3. Hups, onkos niin käynyt... jos vaan kuumassa nesteet höyrystyvät? :D

   Poista
 3. Vielä on ajokautta jäljellä, mutta oliskohan uusia juttuja (ja kuvia) milloin tulossa?
  Tereveisin
  K. Ärsimätön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koettaa saada lähipäivinä joku juttu ainakin tehtyä... :)

   Poista