lauantai 24. syyskuuta 2016

Kuopioon keikalle


Jos tykkää Beatlesista, niin kannattaa ajaa pääkaupunkiseudulta Kuopioon keikalle kuuntelemaan Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandia, joka on yksi maailman parhaista Beatles-cover bändeistä. Se on esiintynyt monasti Liverpoolissakin ja 2015 se valittiin sinne Beatle viikolle esittämään yksi albumi kokonaan alusta loppuun eli kun on 13 albumia, valittiin 13 maailman parasta yhtyettä kukin esittämään yksi niistä alusta loppuun. On ollut valtava ilo tutustua tähän bändiin ja saada siitä ystäviä!

Sitä paitsi mikä tahansa syy on kyllin hyvä syy ajella...

Kuopiossa oli muutoin hiljaista. Viivi lähetti Hra Oma Ajan hankkimaan tiettyjä asioita kaupungilta, sillä aikaa Viivillä oli tilaisuus lämmitellä itseään suihkussa ja muuten. Tarkoitus ei tosin ollut, että Hra Oma Aika ajelisi Kuopion mäkiä hotellin polkupyörällä ja aiheutti itselleen sydänongelmia. 

Keikka oli Rauhalahdessa ja siellä esiintyi muitakin hyviä bändejä esittämässä 60-luvun musiikkia: Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, Surfer Joe & His Boss Combo (Italia), The CharadesRakkauden Ammattilaiset ja Uhkapelurit. 

Takaisin ajoimme hiukkasen pienempien teiden reittiä, muun muassa aika vekkulia hiekkatietä - märkää savea, kuulalaakeri soraa ja jyrkkiä mäkiä... Ensimmäiset 150 kilometriä, tai 150 000 ilometriä niin kuin meillä tavataan sanoa, kestivät pysähdyksineen noin 6 tuntia... osa siitä ajasta kului Savonlinnassa, jossa söimme ravintola Majakassa, jota voi suositella! 


Keikkakuvat: Jiri Nikkinen TBTB:  

Reitti Kuopiosta Imatran suuntaan 

(sieltä pitikin ajaa sitten suoraan kotiin, kun tuli pimeää...)Omaa aikaa Kuopiossa ystävien kanssa...

Hiljaista on syyskuussa Kuopiossa...? Kun ei pieni ylää, ei voi ajaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti