perjantai 9. marraskuuta 2018

Auto2018 - automessuilla


Edelliset automessut ovat olleet 2016 ja niiden innoittamana on nyt käynnissä Auto2018-messut. Auto2018-messuilla ovat esillä ilmeisesti lähes kaikki myydyimmät merkit, mutta esimerkiksi Volvoa ei silmiin osunut. Koeajomahdollisuuksiakin on paljon. Asiapitoista ohjelmaa täydentää koko perheelle suunnattu viihde. Tarjolla on muun muassa improvisaatioviihdettä, musiikkia ja erityistä lapsille suunnattua ohjelmaa.

Trendinä autoissa tuntuu olevan digitaalinen mittaristo, ledivalot ja jännät muodot - ja sähköautot. Prototyyppejäkin oli, erityisesti Skodan osastolla. 

Enimmäkseen messuilla sai todella hyvää palvelua ja esittelijät olivat tosi mukavia. Erityisesti jäi mieleen Alfa-Romeon esittelijä, joka tarjosi koeajoa heti tai milloin vain myöhemminkin. Alfa-Romeot ovatkin ihastuttavan kauniita! Toisaalta hyvin kelpaisi joku iso, jossa istutaan vähän korkeammalla, tai sitten joku pienempi ja söpömpi kuten uusi Focus tai Polo GTI tai Suomessa tehty pikku-Mersu. Hra Oma Aika puolestaan sai yhdeltä Volkswagen-myyjältä apua, kun hän oli halunnut auton ratin kuvassa suoraan, ja se taas oli edellyttänyt, että myyjä hankkii jostain auton avaimet.

Sitten oli sellainenkin firma, joka haluaa vain hienoja asiakkaita eli heidän alueelleen ei päässyt edes kuvaamaan, saati tutustumaan autoihin - kuvia autoista ilman kutsua sai ottaa vain alueen ulkopuolelta käsin. Siksipä heidän autoaan esittävästä kuvasta on varmuuden vuoksi peitetty heidän firmansa nimi. Mutta ei se mitään haitannut, sillä muut firmat päästivät jopa aidattujen autojen lähelle ja näkivät mielellään vähän vaivaakin, jotta heidän autoistaan sai hyviä kuvia - ja ihan varmasti tässä on jo nyt liikaakin kuvia! 

Lisäksi jäi mieleen DS:n osasto, jossa oli se alkuperäinen Citroen DS. Sinnekin Hra Oma Aika pääsi pyynnöstä sisälle ottamaan kuvan ohjaamosta, siitä iso kiitos Citroenin esittelijöille. Uusi DS on muuten luonnossa paljon paremman näköinen kuin kuvissa.

Mutta mitä sitä selittelemään, tässä muutamia kuvia maistiaisiksi - kannattaa mennä itse katsomaan kaikki!
 Alfa-Romeolla oli tosi ystävällinen myyjä
  
 Pienelle ihmiselle todella paljon tilaa...


 Farmari-Porsche!
 Ehkäpä näyttelyn hienoin auto ei ollut mikään ihan uusista...


Varmuuden vuoksi firman nimi peitettynä, koska tämän firman alueelle ei saanut tulla edes kuvaamaan ilman kutsua Uudenkaupungin tehdas
 Citroën DS 19
 Uusi Berlingo on ihana pienellekin, sieltä näkee!
 Huomaa sivupeileinä kamerat ja näytöt ovissa!

 Lähitapiola esitteli näkemistä ja havainnointia tutkivaa laitetta

Volkswagenin esittelijät hakivat jostain auton avaimet, jotta ratti saatiin kuvaan suorassa - kiitos!  Pieni ihminen suuressa... autossa! Aikamoinen kiipeileminen sisään ja ulos...


Omaa aikaa messuilla

Tuli kutsu Auto2018-messuille ja mielelläänhän se otettiin vastaan! Yleensäkin otamme tetenkin kutsuja vastaan miellään ja Messukeskuksen kanssa yhteistyötä on tehty jo muutaman vuoden ajan - kiitos heille!

Uusien autojen messuilla ei oikein ole tullut käydyksi ja ehkä jokunen lukija ihmettelee, että miksi tässä blogissa nyt esitellään uusia autoja. No, tässä blogissa voi olla silloin tällöin mitä vain, pääasia, että on hyväntuulista!

Messuasuna oli tällä kertaa valkoinen villaneule, valkoinen vyö, mustat sukkahousut ja kengät oli valittu kelin mukaan - ulkona on jo aika viileää ja kuraista. 

 

 

 
...ja sitten viettämään perjantai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. En ollu ajatellu mennä, mutta oikeastaan näyttää aika houkuttelevalta!

  VastaaPoista
 2. Viivi bongattu perjantaina messuilla! Unohtu autot hetkeksi

  VastaaPoista
 3. On tietenkin hienoja, mutta kyllä noi vanhat on upeampia!

  VastaaPoista
 4. Minäkin viivin vilaukselta bongasin.. voi pojat, on muuten paljon herkullisempi livenä kun kuvissa :) ja paita oli kyttyröistä päätellen kamelin villaa ;)

  VastaaPoista
 5. Nämä aujoneuvojen Led-valot ovat mielestäni mielenkiintoinen juttu. Olen joskus miettinyt itsekin, että voisivat olla hienot, mutta en sitten tiedä, että minkälaiset varoitusvilkut autoon oikein edes saa asentaa.

  https://www.tammivilkut.com/

  VastaaPoista