keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Yö automuseossa


Oletko koko ikäsi miettinyt, että miltä tuntuisi viettää yötä automuseossa, valot sammutettuina katosta ja kädessä vain pieni fikkari? No ei moni muukaan, mutta Espoon automuseossa sellainen ajatus keksittiin. Erinomainen ajatus! Museossa oli aivan erilainen tunnelma ja autotkin näyttävät toisenlaisilta hämärässä. Osassa autoja palavat parkkivalot loivat tunnelmaa ja antoivat juuri riittävästi valoa, että museossa saattoi liikkua ja hahmottaa tilat.

Museo oli siis avoinna lauantai-iltana 10.11. klo 19-01. Yllättävän paljon ihmisiä se kiinnosti, ja tuskinpa kukaan pettyi. Kuvat antavat tietysti vain kalpean kuvan tunnelmasta, mutta ehkä ne innostavat suuntaamaan Espooseen - valoisaan aikaan tai seuraavaan yötapahtumaan! Kuvat on otettu vallitsevassa valossa (vallitsevassa pimeydessä?) pieniä fikkareita apuna käyttäen - tovottavasti niistä saa kuitenkin käsitystä tapahtumasta. Kuvitelkaa fikkareiden valokiilojen liikkuvan ihmisten mukana!

Espoon automuseota päiväsaikaan on aiemmin esitelty mm. tässä "Kohteita kesällä ja kesää odotellessa"-jutussa. Talvella on motoristeilla aikaa tutustua kunnolla prätkä- ja automuseoihin!  
Palopolkupyörä   


  

Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin oli paikalla - tavallaan... 


4 kommenttia:

  1. Hienoa että tällaisia tapahtumia järjestetään. Varmaan mahtava tunnelma! Pitää skarpata ja päästä mukaan seuravalla kerralla. Toivottavasti siis järjestetään uusiksi.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen tapahtuma ja melkoisen jännä.

    VastaaPoista
  3. Fascinating. That one goes in the bucket list. Looks like a great place.

    VastaaPoista