keskiviikko 1. helmikuuta 2023

MP23 tulossa!

Pohjoismaiden suurimmat MP-messut ovat tulossa pitkästä aikaa! Uudet, pyörät, varusteet, palvelut, rakennetut pyörät... kaikki taas ilonamme!  

Mukana ovat muun muassa Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CFMOTO, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Royal Enfield, Segway, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. 

MP-messulla esitellään paljon uutuuksia,  muun muassa BMW R 1250 RS, Ducati Diavel V4 ja Multistrada V4 Rally, Gas-Gas ES700 ja SM700, Harley-Davidson FXBR Breakout, Honda CB750 Hornet ja XL750 Transalp, Kawasaki Ninja H2 SX SE, KTM 790 Duke, Royal Enfield Super Meteor 650, Suzuki GSX-8S ja Suzuki V-Storm 800 DE, Triumph Street Triple RS ja Tiger 1200, Yamaha YZ450F sekä täyssähköinen Zero DRS/X.

Viihdykettä tarjoaa muun muassa Miss MP -kilpailu ja ivittäiset MP Motoball-turnaukset. Motoball on hauska ja vauhdikas moottoripyöräjalkapallo, jossa kolmen hengen joukkueet kisaavat minicross-pyörillä. Iso pallo, pienet pyörät ja rajattu tila takaavat vauhtia ja täpäriä tilanteita. 

MP-messuilla on myös esillä Ukrainan väreihin maalattu vuoden 1978 Tunturi-pappamopo, joka on kunnostettu ja katsastettu. Nurmijärven reserviläisten hanke kerää varoja hyväntekeväisyyteen. Pappamopo huutokaupataan 6.5. Nurmijärven torilla ja saadut rahat annetaan hyväntekeväisyyteen ukrainalaisille. Mopon on kunnostanut CKS-Trading. Mopo on nyt hyvässä kunnossa ja takuulla uniikki! Tunturi-nimen korvaa rungossa Ukraina ukrainaksi kirjoitettuna.

Kansainvälinen Freedom Machine -varainkeruukampanja kerää MP-messuilla varoja Ukrainassa tuhoutuneen lastensairaalan kunnostukseen ja ukrainalaisten kaltoinkohdelluiden naisten ja lasten hyväksi. Lahden moottoripyörämuseon Riku Routo on tuonut MP-messuille Virosta löytämänsä 1980-luvun ajamattoman sinisen ja sivuvaunullisen ukrainalaisen Dnepr-moottoripyörän. Kampanja haastaa motoristit auttamaan Ukrainaa ja Kiovassa valmistettu Dnepr on kampanjan symboli.

Tämä blogikin on läsnä ensimmäisestä lehdistötilaisuudesta alkaen luultavasti joka päivä, niin paljon lienee nähtävää! Lukijamme mukaan myös! Messukeskus antoi blogillemme muutamia lippuja arvottaviksi lukijoidemme kesken - laita postia osoitteeseen ARVONTA SUORITETTU; VOITTAJILLE LÄHETETTY MAILIA! KIITOS RUNSAASTA OSANOTOSTA!   ...ja jos näette messuilla, niin saa tulla juttelemaan!


(Norja 2022 - juttusarja jatkuu taas kohta)

________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


10 kommenttia:

 1. Kyllä tuonne ollaan menossa :)

  VastaaPoista
 2. Laitahan messuille kunnon nahat päälle,voin käydä hieman silittämässä,pepusta ja boobseista,,

  VastaaPoista
 3. Koko päivän kuljin ristiin rastiin messuhallia mutta Viiviä ei näkynyt. Voi pettymysten pettymys. Väkeä oli kyllä niin paljon että vaikea sieltä on löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä sekä perjantaina että lauantaina... :)
   Todella moni blogin lukija tuli moikkaamaan, kiva! :)

   Poista
  2. Olisin tullut minäkin jos olisin löytänyt siitä ihmispaljoudesta. Ainakin lauantaina tuntui, että väkeä oli liikkeellä vähän liikaakin.

   Poista
 4. Milloinkas tulee messuilta blogipäivitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian messujen päättymisen jälkeen.... :)

   Poista
  2. Pian on suhteellinen kåsite. ;)

   Poista
  3. No niin, meillä se tarkoittaa päivä tai kaksi korkeintaan... tänään viimeiset kuvat :)

   Poista