tiistai 2. toukokuuta 2023

Helsinki Beatles Weekend 2022 ja ennakkona 2023: More Love

Laulaa, puhuu, soittaa ja liikkuu kuin John Lennon
- mutta onkin Javier Parisi
Jos tykkäät Beatlesista, haluat Helsinki Beatles Weekendiin. Ihan oikeasti haluat, vaikket vielä tietäisi haluavasi. Ainakin Sinun pitäisi haluta. 

Iso liuta Suomen ja maailman parhaimpia Beatles-coverbändejä soittaa tarkasti alkuperäistä noudattaen tai erilaisia versioita tarjoten. Sinä voit nauttia klubitunnelmasta tiiviisti muiden kanssa tai rauhallisemmasta konserttitunnelmasta omassa rauhassasi, Siemailet olutta tai viiniä, tai kenties tanssit ja laulat mukana -  yhtä aikaa ja samassa tilassa! Helsinki Beatles Weekend mahdollistaa kaiken tämän joka kerran.

Tässä kuvia ja videoita vuodelta 2022 - katso ne ja tule mukaan vuoden 2023 tapahtumaan Kultsalle 12.-13.5.!  Ohjelmaa on perjantai-illasta sunnuntain puolelle yöhön asti. Monia yhtyeitä esiintyy joka päivä - tänä vuonna mukana on muun muassa "George Harrison"! Lavalle nousee kotimainen Beatles-artistien kerma Jiri Nikkisen johdolla, ja Beatlesia esittävät myös tribuuttibändejä ja artisteja Iso-Britanniasta, Alankomaista ja Yhdysvalloista. 

Vuonna 2022 mukana olivat "John Lennon" ja "Ringo Starr" - artistit, jotka näyttivät, kuulostivat ja käyttäytyivät pieniä elkeitä myöten kuin nämä legendat. Siis myös lavalla - soittivat ja lauloivat oikeasti aivan kuin lavalla olisivat olleet aidot John Lennon ja Ringo Starr. Tule 2023 katsomaan, miten aidolta tuntuu katsella ja kuunnella "George Harrisonia" - soittaako ja laulaako kuin edesmennyt legenda? Kuulemma kyllä. 

Ohjelmaa on musiikin lisäksi kirkosta markkinahumuun! Kaiken kaikkiaan bändejä ja artisteja on yksitoista, ja konserttien lisäksi on muun muassa pubivisa, yhteislaulutilaisuus ja paljon muuta.


Milla Mäkinen esiintyi ja yhteislaulatti porukkaaJiri Nikkinen the Beatles Tribute Band - maailmanluokan Beatles-esitystäRinger Star ja The Beat Brothers, legendaarista Beatles-soitantaa

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Band plays Beatles


She's Leaving Home tarjosi erilaista tulkintaa tutusta musiikistaJay Goeppner & Urban Crow - 100-prosenttisen varmaa Beatlesia

Javier Parisi & Urban Crow - aivan kuin lavalla olisi ollut aito John Lennon bändeineen


Jussi Syren & Groundbreakers tarjosi pitkän linjan omaa tulkintaa!


Get Back - täyttä Beatles biletykitystä!


Ringer Star ja The Beat Brothers toisessa esityksessään


Ringon elkeet ja ääni, ja tokihan "Ringo" soitti myös rumpuja!"John Lennon"  laulaa Kallion kirkossa - kirkko on täydempi kuin koskaan!


Javier "John Lennon" Parisi, Ringer Star ja Jay Goeppner Kallion kirkossa"John Lennon" viihdytti trubaduurina myös VIP-tilaisuudessaRadio Nostalgian Arttu Harkki juonsi viikonlopun


Helsinki Beatles Weekendin vetäjät Antero Vesterinen ja Ville Tinnilä Sgt. Pepper fiiliksissäHerkkujakin tarjollaMatkalla tapahtumaan ja tapahtumassa - hymy on herkässä ja fiilis on rento!


VIDEOITA

(Kännykkävideoita, laatu ei ihan studioluokkaa...)

Ai niin - maksettiinko meille jotain tästä jutusta, oliko tämä ns. "kaupallista yhteistyötä"? Ei, tämä kuten kaikki jutut ovat ihan omaa kokemusta ja mielipidettä. Meillä on kokemusta kaikista Helsinki Beatles Weekendin tapahtumista ja aiemmista Tampereen Beatles Happeningeista ja diggaamme näitä tapahtumia kouluarvosanalla 10+.


Beatles miellyttää? Tule mukaan 12.-13-5-2023!


________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa": https://www.blogit.fi/oma-aika )


11 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta, täytyypä tulla!

  VastaaPoista
 2. Hyvän mielen blogi taitaa kovalla kädellä nykyään sensuroida kommentteja kuten idässäkin sensuroidaan mielipiteitä. Kuinkas nyt näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin valitetaan, että hyvän mielen blogissa julkaistiin käytännössä kaikki kommentit eli myös ei-hyvän mielisiä kommentteja, sitten valitetaan siitä, ettei niitä julkaista... 😃 No, ne tulivat käytännössä muutamasta osoitteesta eli heille lienee pakko suositella joitain muita blogeja jatkossa.
   Ja jo aiemmin tuli sanottua, että piilokuvien osalta lienee kaikki jo sanottu eli se aihe jätettiin pois. 🙂

   Poista
  2. Tästä en ole kanssasi samaa mieltä. Törkykommentteja en ole ikinä lähettänyt. Toivonut kyllä rohkeampia kuvia. Te halusitte tehdä blogista tavismotoristiblogin ja fanit reagoivat siihen. Itä-saksalainen "demokratia" oli myös sitä, että julkaistaan sitä autuutta, mutta kritiikki pidetään salassa. Samoin vähän tuossa idempänä mielipiteistään saa vankeutta.

   Poista
  3. Tämä on selitetty jo todella moneen kertaan... Aika reippaita rinnastuksia. Kiitos aktiivisuudesta, olet kantasi ja toiveesi esittänyt moneen kertaan, se on ymmärretty.
   Mutta nyt ihan oikeasti: tämä aihe on loppuun käsitelty. "Kritiikkiä" on tullut aika harvasta osoitteesta ja törkyposti tulee muualle kuin kommentteihin. Enää tästä aiheesta ei kannata vängätä yhdenkään kommentin vertaa.

   Poista
  4. Kuinka monta välilyöntiä olisikaan vielä saanut mahtumaan tohon? Blogi on mitä mainioin ja sitä on mukava seurrata edelleen. Juuri te idiootit pilasitte kaiken extran.

   Poista
 3. Beatlesista en ole ikinä pahemmin välittänyt, mutta Jussi Syren & Groundbreakers on nähty livenä ja on sitten kertakaikkisen kova pumppu!

  VastaaPoista
 4. Blogi on upea kuten Viivikin. Karavaani kulkee ja koirat räksyttää. Piilokuvia vaan lisää ja ylpeänä eteenpäin. Ei kannata kaikesta paskasta välittää.

  VastaaPoista
 5. Kumpana päivänä tuonne kannattaa mennä esiintyjien puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestä eniten kannattaa ostaa tapahtuma lippu ja katsoa kaikki esiintymiset. Ohjelma on tässä https://beatlesweekend.fi/ohjelma/
   Jos vain yksi päivä pitäisi valita, valitsisin ehkä lauantain.

   Poista