keskiviikko 14. helmikuuta 2024

All You Need is Helsinki Beatles Weekend


Helsinki Beatles Weekend on maailman paras Helsingissä järjestettävä Beatles-tapahtuma. Ja Suomen suurin. Eli All You Need is Helsinki Beatles Weekend, ainakin jos olet Suomessa ja diggaat maailman parhaan bändin musiikkia. Parhaushan täytyy aina olla jollain tavalla mitattavissa, vaikka oman suosikkinsa voi valita ilman mitään mittareita. Jos mittariksi parhaudesta kelpuutetaan vaikkapa menestys ja suosio, niin   Guinnessin ennätyskirjan ennätyksiä on eniten - ilmeisesti ainakin 26. Niitä ovat esimerkiksi eniten myytyjä albumeja, eniten listaykkösiä. Viimeisin uusi biisi listaykkösenä on muuten vuodelta 2023 eli Now and Then -kappale, the last Beatles song eli Beatlesin viimeinen laulu. Johnin biisi ja laulu on saatu nykytekniikalla studiokuntoon C-kasetilta!

Seuraava eli jo neljäs Helsinki Beatles Weekend on 5.-6.4.2024 hotelli Presidentissä, tule sinne! Jollet ole aiemmin ollut, niin seuraavaksi vähän kuvia ja videoita edellisestä Helsinki Beatles Weekendistä, niin tiedät mitä odottaa! Ole siellä tai ole neliö! Majoituskin järjestyy tapahtuman erikoisspesiaalitarjoushinnalla! 


Videoita


Kuvia 2023Antero & Ville

Arttu Harkki haastatteli esiintyjiä


Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band on mukana säästötalkoissa - jatkossa kolme miestä soittaa yhtä kitaraa. Tulkaa Helsinki Beatles Weekendiin 5.-6.4. katsomaan, että onnistuuko!

Yhtä aikaa laulu, rummut ja kosketinsoittimet!


Yleisö elää mukana. Huomatkaa John Lennon käsivarressa!


Omaa aikaa Beatles Weekendissä

Kun Beatles soi, ei ole terveysongelmia, eikä mitään muitakaan ongelmia. On vain Peace&Love! Aina löytää seuraa ja uusia kavereita - tällä kertaa "George Harrison". Mutta etenkin yleisön joukosta saa uusia tuttavuuksia helposti samanmielisten joukosta!  


________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )

1 kommentti: