tiistai 5. maaliskuuta 2024

American Car Show 2023 - ja kaikki muut showt!


EDIT: Alkuperäinen postaus viime keväältä on erehdyksessä poistettu. Mutta olkoon tämä uudelleenpostaus ennakkomainos tulevalle tapahtumalle - kohtahan se kevään aloituspiste eli American Car Show taas on! 29.-31.3.2024
-----------

Jos olet oikein äärimmäisen järkevä ja asiallinen ihminen, et tykkää jenkkiraudoista, et tuunatuista autoista, motorsportista etkä rakennetuista prätkistä, Mutta meille muille... mitäs tykkäät vaikkapa Tero Laukkasen maailmanennätysautosta - Camarossa on 3285 hevosvoimaa ja se kulkee neljännesmailin eli 402 metrin ajelun jälkeen 418 kilometriä tunnissa. Tai ei oikeastaan, koska sillä ei ajeta tuntia vaan joitakin sekunteja, mutta jos olisi todella kiire vaikkapa lähikauppaan, niin Laukkasen Camarolla sinne kerkiäisi. 

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport -tapahtuma oli jälleen satojen kulkupelien ilotulitus! Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi. Silmäniloa, sielun virkistystä ja hauskanpitoa samanhenkisessä porukassa riitti, kun tarjolla oli 300 autoa ja 550 ajoneuvoa plus monenlaista showta. 

Koska lukija ei tullut tänne lukemaan vaan katsomaan kuvia, niin höpötykset sikseen. Tässä makupaloja - ensi vuonna ole mukana itse! More is more! Enemmän on todellakin enemmän!

Cadillac Cabriolet vuodelta 1940. Alunperin auto on ollut neliovinen sedan ja rakennustyö on kestänyt yhteensä kahdeksan vuotta.

Haluaisitko olla ratsastaja vai härkä...?Nähdään ACS 2024?

___________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


3 kommenttia:

 1. Olipa hienoja kuvia! En ole koskaan tuolla käynyt. Ehkä joskus pitäisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hienoja kuvia mutta ainahan nuo on hienompia livenä nähdä

   Poista
 2. On tosiaan hienoja kuvia. En ole itsekään tapahtumassa koskaan käynyt, mutta tänä vuonna itse asiassa kalenterissa olisi tuona viikonloppuna vielä vapaata.

  VastaaPoista