perjantai 12. elokuuta 2011

Saksasta osat - mistä asennukset?

Saksaan on viitattu useammassakin kirjoituksessa. Saksasta saa mitä vain, mutta toimitukset ovat joskus hitaita tai pahimmillaan osat päätyivät Thaimaahan (jossa muuten ovat yhä). 


Mutta tänään saapui jälleen Saksasta tärkeitä osia ja kohtuullisessa ajassa. Tämä Biker's Net-Shop on ollut jämptein Saksalainen toimittaja - osat lähtevät liikkeelle nopeasti maksun jälkeen ja postissa menee viikko.


Mutta tässä se kaikkein kaivatuin osa etualalla eli upouusi käynnistinyksikkö. Taustalla mm. jarrujen osia, uusi jakoketju ja uusi etujousitus. Mitään niistä en osaa itse paikoilleen laittaa, eli nyt on hakusessa osaaja. Käynnistysyksikön saanen kiinni Lohjan Autopalvelussa, mutta voipi olla, että jakoketjun ja etujousituksen kanssa joutuu menemään Brandtille? Vai olisiko jollain joku muu suositus pääkaupunkiseudulla? Ja kuinkahan lie jarrujen osien kanssa, miten hankalia vaihdettavia lienevät. Omat taidot rajoittuvat normihuoltoihin, mutta sähköpuoli, moottorijutut ja vaikapa venttiilien ja kaasutinten säädöt jätän suosiolla niille jotka osaavat.


Tässä se vihdoin on - upouusi käynnistinyksikkö.
Käytetynhän sain hankittua jo aiemmin, mutta  päätinkin sitten tilata ihan uuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti