keskiviikko 24. elokuuta 2011

Haltiala, ensimmäinen visiitti

Merkillistä. Ikää alkaa olla ihan aikuisen miehen verran ja olen ties kuinka monennen polven stadilainen. Lapsena en laskenut Stadiin kuuluvan mitään Pitkän sillan tai Tullinpuomin tuollapuolen olevia alueita. Sittemmin käsitykseni on kyllä kovasti laajentunut, mutta ikinä ennen en ollut käynyt Haltialassa. Syytä olisi ollut!

Nyt ei ollut varsinainen veteraanikeskiviikko - se on kuulema joka toinen keskiviikko, mutta nyt ei ollut se toinen vaan toinen. Paikalla oli silti paljon pyöriä. Paljon. Siinä loppuivat sormet ja vapaat niin monta kertaa kesken, ettei lukemaa saatu laskettua.

Veteraanipyöriäkin oli runsain mitoin, vaikkei ehkä niitä ihan vanhimpia kovin paljon - ehkä siksi, kun oli väärä keskiviikko. Ohessa muutamia kuvia, muutama myös uusista - ovathan nekin joskus vanhoja...
(Pahoittelen, etten huomannut kännykän linssin olevan rasvainen kuin vanhan ajan pornokamera ja se näkyy pahasti kuvissa! Klikkaamalla kuvat saa silti suuremmiksi.)Ensin vähän CXiä!

Möhköjä oli useita, tämä niistä persoonallisin

Tilasin hampurilaisen, mutta se oli vähän kova... :D
Vanhat GoldWingit ovat minun makuuni!


Uusi GoldWing on toki upea, mutta ei minun juttuni...
Hieno Ducati, muistaakseni vuodelta -73


Legendaariset kuusi sylinteriä
Triumph Rocket III on kyllä erittäin massiivinen

Siisehdottomasti hieno, uskomaton määrä erilaista toimintoa ja tekniikkaa, mutta ei minun juttuni.Kaksi kovin erilaista nokkaa...

Ymmärtääkseni retroa ja varsin uusi pyörä?Retroa

Haltialan jälkeen olikin syytä haltioissaan hakea  vaimo risteilyltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti