lauantai 13. elokuuta 2011

Veteraanimotoristin paras ystävä on toinen veteraanimotoristiJostain tuli se oivallus heti ostopäätöksen Viivi II:sta tehtyäni, että paras on liittyä Veteraanimoottoripyöräklubiin ja sen alajaostoon Japsistaroihin ja aluejaostoon Stadin Pärtsäreihin. Erinomainen päätös! Vaikka kokemusta moottoripyöristä sinänsä olikin, niin vanhat pyörät ovat oma lukunsa...

VMPK:n jäsenkortti
Aivan alkuun kannattaa lueskella yleiset sivut, sen jälkeen lukea ja kirjoitella VMPK:n keskustelufoorumille. Sieltä löytyy jäseniltä yhteensä satojen ellei tuhansien vuosien kokemus. Tällaisen vähän toistaitoisenkin kysymyksiin on tullut runsaasti vastauksia. Oma osaaminenkin on kasvanut vauhdilla.

Japsistarojen jäsenkortti
Tapaamisissa tutustuu helposti kunhan vain uskaltaa avata suunsa. Ja jos ei uskalla, niin moni muu uskaltaa. Tapaamisissa tieto lisääntyy ja yllättäen tällaisella tuoreella vanhan moottoripyörän omistajalla saattaa olla käyttökelpoista tietoa kokeneemmille - esimerkiksi ulkomaisista nettikaupoista.

Jäsenyydestä on myös monia konkreettisia jäsenetuja, joihin kannattaa sivustoilla tutustua.

Ja kun "uuden" moottoripyörän kanssa tuli ongelmia heti alkuunsa, niin kukapa tuli omaan talliin auttamaan? Aivan oikein. Kokenut veteraanimotoristi! 


1 kommentti:

  1. Miellyttävää nähdä vanha slangisana "stara" oikeassa käytössä. Sehän tulee venäjän sanasta 'starik' eli vanhus. Ennenaikaan vanhat starat eli starbut istuksivat puistonpenkeillä ja muistelivat menneitä. Nyt median nuoret toimittajat luulevat että "stara" on muka 'tähti'. Ei kaikki sentään ole amerikkaa...

    VastaaPoista