torstai 12. joulukuuta 2013

Bemari aiheuttaa ongelmia...

(klikkaa suuremmaksi / click to make the pic bigger)


9 kommenttia:

 1. Tulipa jouluinen olo viivi 1 kuvasta..tulin eksyneeksi näille sivuille etsiessäni vanhan moton tietoja.hyvin tehdyt sivut ja hyviä ajokuvia ja reittivinkkejä.kunhan saan tehtyä sähköposti osoitteen ítselleni niin voisin laittaa postia viiville ja kysyä yhden jutun tosta marskin majasta..jouluisin terveisin m39 p-karjala

  VastaaPoista
 2. Koska tämä on kuitenkin aika julkinen blogi niin jätän tuohon Bemarijuttuun ja viereiseen kuvaan liittyvät tuhmat mielikuvat ja yhteydet omaan tietooni :--).....kiitän Viiviä ja tietysti myös kuvaajaa hyvästä jouluisesta tonttukuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tonttukuvia on enemmän tuolla "Kuvia"-sivulla, jos sellaisista tykkäät! :)

   Poista
  2. Juu, löysin kyllä ne ja kyllähän ne jouluisen mielen tämmöiseen pyöräilijään tuo ;--)

   Poista
 3. Nätit tonttukuvat Viivi tykkään !!

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänne moottoripyora.orgin - 'Etelä-Suomen mutkareittien' siiviitämänä jokunen viikko takaperin ja olen lukenut matkakertomuksia, erityisen kiinnostuneena koskien omia kotinurkkia. Perehdyn Itäisen-Uudenmaan reitteihin sitten 'paremmalla ajalla' mutta tähän asti luettuani haluan esittää nöyrimmät kiitokseni moisesta viitseliäsyydestä, jota tämän sivuston ylläpitäjä on vaivautunut tekemään, pyöräilyn lisäksi. Kertomukset ovat hyvin kirjoitettuja sekä mukavasti kuvitettuja...ja näitä on luettavaksi yli koko synkän talven;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksista! Loputtomasti riittää nähtävää koto-Suomessa. :)

   Poista