lauantai 10. lokakuuta 2015

Kaksi päivää ja tuhat kilometriä kahden viinipullon tähden...

Nyt poikkeamme blogimme linjasta - monta juttua on vielä kesän jälkeen julkaisematta, mutta nyt me julkaisemmekin tämän viime viikonloppuisen pienen reissun. Tulossa on juttuja Saariston Pienestä rengastiestä, Porista, Katkenneista luista moottoripyöräonnettomuudessa, BMW-guru Ismo Vaarasta sekä eräästä alan vaikuttajasta, joka on nostanut sananmukaisesti Hondan puuhun, Härkätiestä ja tulevasta kotimaisesta Syysprinssi-elokuvasta, mutta koska tätä juttua on kovasti pyydetty paristakin syystä, niin ohittakoon se jonon...

Viivi halusi Valamon luostarista viiniä. Se kuulosti ilmeisesti Hra Oma Ajasta hyvältä idealta, koska lauantaiaamuna Dolly ja Wagner lähtivät kohti Varkautta. Tarkoitus oli välttää Viitostietä ja ajaa mukavampia reittejä. 450 kilometriä eli 450 000 ilometriä myöhemmin Varkauteen jo saavuttiinkin. Ei voi väittää, että olisi ollut kuuma... vaikka ajovaatteiden alla oli kahdet lämpöalusasut. Tai no, Hra Oma Ajalla oli t-paita ja lyhyet alkkarit ajovaatteiden alla.

Hotellin halvin huone oli ihan kiva, mutta Viivi käräytti koko huoneesta sähköt. Hra Oma Aika keskusteli jotain respan kanssa ja siirryimme viereiseen sviittiin - olohuone, makuuhuone, sauna, kylppäri ja vessa erikseen. Nahkasohvat, parit telkkarit ja kaikenlaista kivaa. Onneksi oli laukussa huoneeseen sopivia vaatteita...  

Varkaudessa oli kiva nähdä, että tehtaan kolmesta isosta savupiipusta neljästä tuli savua eli töitä tehtiin. Näinä aikoina se on hyvä merkki!

Vaikka hotelli oli miten kiva, niin aamulla piti lähteä luostariin. Lämpötila oli +3, mutta ei se haitannut. Valamossa kaupassa myymäläpäällikkö Niksu (kissa) oli tällä kertaa jopa hereillä. Valamosta lähdimme kohti etelää tietä 477, joka yks kaks muuttuikin hiekkatieksi. Hra Oma Aika väitti, ettei tiennyt asiasta mitään, mutta saattoi se olla hänen omituista huumorintajuaankin... No onneksi hiekkatieajoa Viivi on tullut harjoitelleeksi tänä kesänä ja helposti se sujui.

Matka jatkui kohti Kerimäkeä ja edelleen Punkaharjua, johon ei kyllästy koskaan. Sieltä pääsee pikkutietä Imatran kupeeseen, mutta sitten alkoi kello olla paljon ja halusimme ennen auringonlaskua kotiin eli ajoimme Vaalimaan kautta suoraan valtatielle 7. 

Lokakuukin voi olla siis hyvä retkikuukausi - ainakin joskus...Kartta isona? Isoksi se tulee tästä.


Pukkila - Myrskylä - Elimäki - Valkeala - Ristiina - Anttola - Sulkava - Rautasalmi - VarkausVarkaus - Valamo - Kerimäki - Punkaharju - ImatraValtion viranomainenkin tarkkaili meitä Transportterista...
Omaa aikaa Varkaudessa - tallissa yllättäviä kulkuneuvoja, sviitissä oli oma sauna!


26 kommenttia:

 1. Upeaa Viivi!olet kyl seksikkäin nainen ikinäJa hyvä juttu myös oli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ehkä ihan pikkuisen liioittelet, mutta kiitos! :)

   Poista
 2. Upeaa Viivi!olet kyl seksikkäin nainen ikinäJa hyvä juttu myös oli :-)

  VastaaPoista
 3. Tästä sivusta alkaa tulla aivan riippuvaiseksi (vai oliko tuo nyt aivan väärä sanavalinta? :D ). ja nämä kuvat aina vain paranevat. Älkää vai lopettako/harventako päivityksiä, vaikka MP-kausi loppuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama juttu ainakin on tekemättä... mutta ehkä talvellakin jotain jutun aihetta tulee... :)

   Poista
 4. <3 <3 <3 \0/ Kiitos, kiitos, kiitos! Ei voi muuta sanoa, kuin että siunakkoon! Luojan luomistyötä parhaimmillaan. :) Kiitos sinulle Viivi. Olet ansainnut oikein ison pusun!

  VastaaPoista
 5. Valamon viinien tähden kannattaa ajaakin muutama kilometri :) on ne vaan niin hyviä! Mulla ollut kyllä myös tänä syksynä ikimuistettavat hiekkatiekokemukset. Nyt on pyörät talviteloilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä edes maistanut niitä, joulupöytään ajattelin niitä... :)

   Poista
 6. Jaaha. Jos olisin tiennyt Viivin pyöräilevän minun talon ohi, kyllä olisin tullut rappusille vilkuttamaan.

  VastaaPoista
 7. Oi oi ,,,,oispa saanut olla mukana :) kyllä se vaan suomalaista saunotuttaa !

  hyvä juttu oli taasen kerran.

  -arppa

  VastaaPoista
 8. Viivi huuda heti kun olet sinkku niin nuori poika tulee hakemaan omakseen ;)

  VastaaPoista
 9. Dolly myös kuvaava nimi kummallekin, niin pyörälle kuin sinulle. Eli kaunis ja ihana :) ehkä jopa parempi kuin tuo päästäinen ;)

  VastaaPoista
 10. Onko uutta juttua tulossa jo pian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kuvia erikoisista Biimereistä... se on tuon Hran juttu, ei minun, en ollut mukana.

   Poista
  2. On tuossa viivissä seksiä ja aivan upeta varusteet siis ulkoiset ja nahkaist

   Poista
  3. olihan tuo reissu näköjään kahden viinipullon takia hyvä reissu kannatti siis näköjään tehdä ja hyviä kuvia ja seksikkät kuvat myös sinusta tykkäsin niistä

   Poista
 11. Moottoripyörävarusteet on usein "Genuiinin nahkaa" eli Genuine leather. Tiedä sitten millainen eläin se Genuiini on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta hyvältä se tuntuu! :D

   Poista
 12. Kyllä saunaan vois tulla kanssa on sen verran viehättävää seuraa :) tv.Kalle

  VastaaPoista