lauantai 20. huhtikuuta 2019

American Car Show 2019 - nyt isompana ja vielä enemmän kaikkea


Autojen ja moottoripyörien ystävien legendaarinen American Car Show, Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma, on tänä vuonna huomattavasti suurempi. Perinteisten American Car Shown, Tuning Car Shown, MC Heaven & Motorsportin lisäksi tänä vuonna on uutuutena Classic Car Show ja Custom Truck Show. 

Kun yleisö halusi enemmän kaikkea - ja kun FHRAn slogan tälle tapahtumalle on "More is more" -  niin nyt kaikkea on enemmän viimevuosiin verrattuna! Tilaa vuokrattu Messukeskukselta rutkasti lisää - sitä on nyt tuplasti, kun käytössä on useampi halli. 

Esillä on sadoittain koti- ja ulkomaisia rakennettuja, tuunattuja tai entisöityjä kulkuneuvoja. Jos malttaa hidastaa askeliaan eikä vain juokse halleja läpi, niin voi huomata huikean määrän yksityiskohtia, viimeistelyä ja ideoita. Kyllä ihminen on kekseliäs!

Tässä kuvia - vaikka niitä on paljon, niin tässä on vain pieni murto-osa messujen tarjonnasta. Suosittelemme vahvasti, että kannattaa mennä itse katsomaan! Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin.


 James Bondin autojakin on paikalla!
 FHRAn toimitusjohtaja Leq Laurell puhuu perinteisestä yhteistyöstä Lastenklinikan kummien kanssa, Miss Hot Rod ehdokkaat kuuntelevat


Vaatteita ja kaikkea muuta tavaraa on tarjolla reilusti   
Perinteisesti paikalla myös rokattiin! 

Käytettyjä oli myytävänä paljon - varmasti olisi jokaisen makuun joku 
  
Paikalla oli myös monia taiteilijoita, jos joku haluaa kulkupelistään tai muusta rakkaastaan taulun 


Japsistarat kiittivät FHRAta kakulla 

Janne Ahonen kilpapelinsä kanssa Pihallakin riitti kuvattavaa
  


BG:n markkinaosuus oli suht selkeästi havaittavissa konepellissä. Ottamalla selfien BG:n Linnean kanssa voi voittaa ilmaisen karstanpuhdistuksen. 

1 kommentti: