keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Haltiala 2019

Päivitetty 3.7.!
Vuoden 2018 kuvia on tässä, vuoden 2017 tässä, 2016 tässä, 2015 tässä, 2014 tässä, 2013 tässä ja 2012 tässä, lisäksi 2012 tapaamispaikkakierros tässä .
(Tälle sivulle tulee pitkin kesää kuvia aina silloin kun Hra Oma Aika tai Viivi käy paikalla niitä ottamassa.)

3.7. Heinäkuinen keskiviikko


Heinäkuussa on usein vähän hiljaisempaa kuin kesä- tai elokuussa, mutta kyllä silti alkuillasta jo oli 200-300 pyörää ja lisää oli tulossa koko ajan. Kuvat otti Hra Oma Aika, sillä kuten yleensäkin, Viivi harvemmin keskiviikkoisin pääsee paikalle. 

12.6. "Normikeskiviikko"

Normikeskiviikko tämäkin, normi määrä pyöriä, mutta aina on joukossa erikoisuuksia. Tässä kuitenkin sekalainen kattaus pyöristä.


29.5. "Normikeskiviikko"

Normikeskiviikko, pyöriä varmaankin tavanomaiset 500-600. Haltialan yksi erinomaisia puolia on, että sitten voi ajella vaikka minkälaisella kikottimella. Kaikki 2-3-pyöräiset tuntevat olevansa tervetulleita.
Vähän pidemmältä...?Haltiala 22.5.2019

22.5. Tuutti 50 vuotta ja muita synttäreitä

Tuutti täytti 50 vuotta, ja muutama muukin malli isoja lukemia. Tiedätkö nimen "Tuutti" tarinan? Ei, se nimi ei tullut pakoputkien muodosta. Kuvista selviää oikea tarina!
Kokoontuminen oli vasta alussa, kun alueelle saapui ukkospilven reuna. Kovin moni häipyi ensimmäisten pisaroiden tullessa, mutta parisen sataa pyörää jäi. Sateen tauottua paikalle alkoi sitten valua taas lisää pyöriä. Tuuti juhlapäivän kunniaksi Japsistarat tarjosivat tietenkin tuutteja ilmaiseksi.


Honda CB 750 eli Tuutti - superpyörien kantaisä  


 Ukkospilvi lähestyyMunkkeja ja hodareita 


Viivi II oli paikalla 

Nyt on sade

 Ja sitten satoi - osa häipyi ekojen pisaroiden myötä, osa jäi

 Sateen jälkeen

Viivi II:n maalipinta on hyvässä kunnossa 

Motoristikoira Otto 


Tuuttiritari Paukkonen Japsistaroista Tuuttien kanssa 


15.5. Kauden avajaiset!

Paikalla oli orkesteri, kaikenlaista tarjoilua, koeajomahdollisuutta - ja kaikkien aikojen ennätysmäärä prätkiä. Niin paljon, ettei sitä virallisesti edes nyt sanota. Prätkiä oli pysäköitynä jo sivupelloillakin, sillä alue täyttyi hetkessä - ja alueelle mahtuu sadoittain pyöriä...Airbag! 
  Kullitettu Monkey  


Alue täynnä! Pyörät ohjattiin varaparkkialueille, jotka nekin täyttyivät ja sitten ohjattiinkin kait ensimmäistä kertaa jo pelloillekin. 


Wanhaan Pehtooriinkin oli melkoinen jono 
17.4. 

Kelien muuttuessa vihdoin oikein keväisiksi, suorastaan jo melkein kesäisiksi, Hra Oma Aika lähti Haltialaan - ja niin lähti moni muukin. Kausi on käynnissä. Viivi IIIsänmaallinen pyörä - huomaa vaakuna 3 kommenttia:

  1. Monesta en ole teille pääkaupunkiseudun ihmisille kateellinen mutta Haltialasta olen. Se on upea kokoontumispaikka.

    VastaaPoista
  2. Hienoja prätkiä! Toivottavasti ehtii jatkossa itse useammin Haltialaan.

    VastaaPoista
  3. Yksi hieno kokoontumispaikka on myös Mallinkaisten kyläkoulu Janakkalassa torstaisin.

    VastaaPoista