maanantai 4. heinäkuuta 2022

Saaristo Cruising 2022

Jo lähes ikiaikainen perinne sai jatkoa, kun Carsen järjestämä perinteinen Saaristo Cruising järjestettiin nyt jo toisen kerran. Tai tavallaan tämä oli kolmas, mutta sitä ekaa ei nyt lasketa, kun se oli Paraisilla 2019. Edelliskertakin Nauvossa oli upeaa. Puolen sataa autoa saapui paikalle ja keli suosi. Veneitäkin oli tämän Carsen cruisingin täytteeksi tuotu paikalle Poker Run -tapahtumaan. Viivi ei voinut osallistua cruisingiin, joten tällä kertaa kuvat Hra Oma Ajan ottamia.Poker Run
Tackorkissa

Saariston rengastiellä reissussa? Yöpymiseen vahva suositus Nauvossa Tackorkille ja Gammelgårdille. Tackork on merellinen lomakeskus, jossa paljon aktiviteetteja pappamopoista alkaen ja todella hyvä riistaravintola sekä brunssi. Gammelgårdissa on padelista alkaen aktiviteetteja ja kenties maan parhaat pizzat. Molemmissa majoittuminen hyvin kohtuuhintaista. Näiden kahden paikan välillä kulkee jopa "juna" eli molemmista voi nauttia samalla kertaa. Joskus täytyy kokeilla Tackorkin "lasi-iglu-mökkejä". Sekä Tackorkista että Gammelgårdista on esittelyä jo aiemmin tässä jutussa.

Tällä kertaa Tackorkissa viihdytti Heidi Karvonen sinisen kitaransa kanssa.


Video: pieniä näytteitä Heidi Karvosen esityksestä


________________________

(Jos haluat seurata tätä blogia, niin blogit.fi on siihen kätevä - kirjaudu sinne ja klikkaa tämän blogin kohdalla "Seuraa"https://www.blogit.fi/oma-aika )


5 kommenttia:

 1. Niin paljon, kun Viiviä sekä kuvattavana että kuvaajana kehutaan, on kyllä pakko nostaa hattu myösHerra Oma-ajalle. Helkkarin hienoja kuvia, ja vielä siten jäsennetty, että tulee katsottua jokainen kampe oikeasti hiukan tarkemmin. Kiitos, ei näitä muuten näkisi😊

  Janne

  VastaaPoista
 2. Tässä jutussa mielestäni tärkeintä oli se, että Herra Oma Aika on siinä kunnossa, että pystyy tekemään reissuja. Välillä olin rivien välistä lukevinani, että vointi ei ollut ihan A1-luokkaa. Hyvä näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli jo hetki, jolloin ajaminen ei onnistunut, mutta nyt on parempi :)

   Poista
  2. Hieno juttu että vointi taas parempi ja matka jatkuu

   Poista