lauantai 7. syyskuuta 2013

Stadin Cruising, syyskuu 2013

Heinäkuun ja elokuun Cruisingit jäivät väliin, kun oli muuta menoa. Toukokuun Cruising on tässä ja kesäkuun Cruising on tässä. Kuvittelin, ettei syyskuussa edes ole varsinaista Cruisingia, mutta väärässä olin - taas. Tori ja kaikki ympäröivät alueet olivat tupaten täynnä toinen toistaan upeampia autoja. Prätkiäkin oli paikalla paljon tavanomaista enemmän. 

Eipä tälle vedä vertoja mikään muu vastaava tapahtuma? Mutta jälleen kerran jotkut tulivat torille uusilla audibmwmersuilla - ihan vinkiksi: ne ovat tietysti hienoja autoja, mutta eivät todellakaan kuulu torille. Upeista kulkupeleistä jäi erityisesti mieleen Auburn, mutta joka makuun oli varmasti läjäpäin autoja.

Kännykkäkuvat jälleen klikkaamalla suuremmiksi - ne alkavat matkasta kohti keskustaa - edessä ja takana oli upeita vahoja autoja matkalla samaan paikkaan.

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja tietysti hienoja autoja. Olin eilen Helsingissä pyörällä itsekin liikkeellä ja näin paljon noita klassikoita liikenteessä. Harmi kun ei ollut mahdollisuutta tulla torilla käymään katsomassa cruisingia....

    VastaaPoista
  2. Turkoosin sininen Charger on mun kaverin auto...

    VastaaPoista