sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Ideoita etsimässä ja löytämässä Matkamessuilla


Matkamessuilta on tarkoitus saada ideoita ja tietoa eri kohteista. Helsingin matkamessuilla olikin taas esillä tosi paljon kohteita Suomessa ja ulkomailla. Tästä blogista voi saada väärän käsityksen, ettei ulkomaisia kohteita olisi ollut paljon, mutta kun oma kiinnostus on lähinnä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, niin sehän sitten näkyy.
Pettymyksistä voi mainita, ettei se Norja eteen osunut. Ruotsin Höga Kusten osui taas eteen kyllä - sinne on mentävä! Kaksi kesää ollut jo mielessä, jokohan kolmas kerta toden sanoisi? 
Kotimaisia kohteita osui eteen kyllä paljon ja hämmästytti, miten monesta tutusta, jo vieraillustakin paikasta sai taas uusia ideoita - "tuo täytyy käydä katsomassa!". 
Niin ja sitten Hra Oma Aika näki Puolangan pessimismipäivät - ei meinannut lähteä ollenkaan pois! 
Ainoa, mikä hieman harmitti, olivat ravintolat - ainakin joissain oli menu muuttunut ja taso aavistuksen muuttunut - ehkei messujen ruuhkassa kannata laittaa kovin spesiaaleja tai säväyttäviä vaihtoehtoja.
Kannatti taas kerran mennä, kassillinen esitteitä ja niitä sitten kotona tutkimaan ja miettimään tulevaa kesää!  Rovaniemi - siellä on monen visiitin jälkeenkin vielä paljon nähtävää. Esimerkiksi tässä jutussa on Rovaniemi pääosassa

Tuo hotelli olisi kiva kokea, vaikutti elämykselliseltä! 


Joulupukin valvovan silmän alla... 
Osa kirjoista ei liittynyt matkailuun muuten, mutta onhan hyvä matkalla olla mukana jotain lukemista! 


 Kullanhuuhdonta ja Tankavaara alkoivat just kiinnostaa, esittelijä osasi kertoa valtavasti asioista!

- Aloin just ametistinkaivajaksi - mitäs pidätte uudesta tyylistä? :D 


Posiollakin on paljon nähtävää - ei varmaan kaikilla ekana mielessä, mutta taitaa olla syytä käydä taas (edellinen käynti on tässä jutussa, oli kiva paikka viettää yö!) 


Kemijärven Elevis (juu, kirjoitetaan noin!) ja Sastamalan Herra Hakkarainen 


Kemi - tietenkin jäätä ja lunta! Kemi oli esillä tässä jutussa, mutta uudelleen pitäisi mennä. Puolanka - siellä vietetään Pessimismipäiviä joka vuosi 1.1. - 31.12.

Puolanka ja Puolangan "P*lluralli" - onko naisilla sitten "K*lliralleja"...? :D  


Itä-Suomikin oli kunnolla esillä - viimeksi ei ollut 


Ette arvaa, mikä osasto - Hyvinkää! Upeat naiset! 


Saaristoon ja Ahvenanmaalle kannattaa aina mennä - tässä esimerkkinä yksi Ahvenanmaan juttu ja yksi Nauvon juttu (jossa paljon muutakin) ja Saariston pientä rengastietä tässä jutussa Ai niin - Höga Kusten Ruotsissa... se pitäisi käydä katsomassa 


 Autoliiton Kuplaan sai kirjoittaa terveisiä hallitukselle


Olipas miellyttävä tullitarkastus!  Tällaiseen sänkyyn pitäisi päästä - lasikatto (ja seinät), siinä kelpaisi katsella tähtitaivasta ja muuta! 


 Aake, Elo ja monet muut ovat käytettävissä siitokseen...

Kotona riittää tutkittavaa...

4 kommenttia:

 1. Höga Kusten kannattaa käydä

  VastaaPoista
 2. Koska tänne todennäköisesti alkaa ennen pitkää sataa tietynviritteisiä ja asiaan liittymättömiä kommentteja, heitänpä nyt asiaan edes jollain lailla liittyvän:


  <>


  P*lluralli on nuorten miesten urheuden, voimakkuuden ja luonteenlujuuden, eli siitoskykyisyyden osoittamista nuorille, lisääntymiskykyisille neitosille.
  Tottapa blogisti tietää minua, keski-ikäistä äijää paremmin etteivät nuoret, lisääntymiskykyiset neitoset ole koskaan tarvinneet sen kummempaa julkista show'ta ja kilpailua lisääntymiskykynsä esittelyyn.

  Hämmästyttävän moni tämän blogin lukijoista kun tuntuu näkevän sitä näissä kuvissa. Kuinka moni miesbloggaaja voisi saada samanlaisia kuolaa ja muita kehonnesteitä valuvia kommentteja naisilta?

  Siinä syy, miksi pojat ajavat epätoivoissaan p*llurallia, mutta tyttöjen ei tarvitse:
  he voivat koska tahansa hypätä k*llikarusellin kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, noinhan se on, että on vähän erilaiset toimintatavat ylipäätään. Huumorilla tuo olikin, kun se Puolangan p*llurallivideo on niin hauska parodia Puolangasta, nuorista miehistä ja p*llurallista! :)
   https://www.youtube.com/watch?v=NThqPKZeudw

   Poista
 3. Minä Sompionpoika kuljeskelen mielellää metsäautoteitä Koilis-Kairassa. Naruska-Värriöjoki-Tulppio-Korvatunturi-Kairiver-ja ja ja....

  VastaaPoista